Murermester i Bagsværd

murermester Bagsværd

 

Står du og søger en pålidelig og professionel murermester i Bagsværd?

Murermester Monne udfører dit murerarbejde med sans for detaljerne, som DIN murermester i Bagsværd

Murermester Monnne…
Som navnet, måske, hentyder til, så er Murermester Monne en enkeltmandsvirksomhed. Dette skal bestemt ikke ses negativt, da jeg som enkeltstående person, har råderum til at gennemtjekke alt arbejdet, hvilket skaber en standardiseret kvalitet, hver gang! Det stiller selvfølgelig store krav, til mig, når jeg som enkeltmand skal stå indenfor det udførte arbejde, men det giver også kunden en sikkerhed for, at hvert enkeltstående projekt bliver udført med omhu og sans for detaljerne.

Eksisteret i ca. 8 år…
Firmaet er placeret på hjemmeadressen i Bagsværd, hvorfra jeg kører ud til de forskellige opgaver. Trods min placering i Bagsværd, så dækker jeg selvfølgelig også Københavnområdet indenfor et vidst omfang.

Murerfirmaer får tit ry for at være upålidelige, hvor det aftalte arbejde ikke udføres til tiden. Dette forsøger jeg at gøre op med, og kan gennem min 8-årige erfaring som selvstændig erhvervsdrivende trække på al den erfaring jeg har fået igennem årenes løb. Jeg har altid denne erfaring med i bagagen når jeg går ud på en opgave, hvilket gør, at jeg eventuelt kan se ideer og muligheder, hvor andre måske ser mangler og svagheder.

Mit focus ligger på kundens præferencer og ønsker…
Hos murermester Monne er fokus på kunden. Der er rigtig mange opgaver som kan virke ens, men der er så sandelig også enkeltstående tilfælde som ikke ligner de foregående, og det er kun sjovt og adspredende! Har kunden en eventuel idé eller lignende, så tøv endelig ikke med at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Det er ofte renoveringer af badeværelser jeg kører ud til, men det betyder bestemt ikke, at jeg ikke varetager andre områder og opgaver. Står du derfor med et projekt, hvor du mangler indspark eller ideer, så ring endelig ind og lad os sammen udforme dit næste projekt!